Həkim alma qabığını yeməyin niyə təhlükəli olduğunu izah etdi 
16.03.2023 09:00

Mövsümündə  almalar daha dadlı, daha sağlam və ucuz olur. Bununla belə, bəzi insanlar almanı ehtiyatla yeməlidirlər. 

 

Hər kəs almanı qabılı yeyə bilməz. Mədə-bağırsaq traktının xəstəlikləri olan insanlar üçün onların istifadəsini məsləhət deyil.

 

Aztibb.az glas.ru-ya istinadən xəbər verir ki, bu barədə diyetoloq, allerqoloq-immunoloq Marina Apletaeva məlumat verib.

 

O qeyd edib ki, alma qabıqları bağırsaq iltihabını şiddətləndirə bilər. Qastrit, mədə xorası və ya onikibarmaq bağırsaq xorası olan insanlar üçün alma qabıqsız daha yaxşıdır.

ÇOX OXUNANLAR
 Gənc həkim Samux Rayon Mərkəzi Xəstəxanasında işə başlayıb   
 Xalq yazıçısı Çingiz Abdullayev Mərkəzi Gömrük Hospitaldan evə buraxılıb
Tibb üzrə fəlsəfə doktoru Yazgül Abdıyevanı 50 illik yubileyi münasibətilə təbrik edirik!
Autizmdən əziyyət çəkən uşaqlar üçün təmənnasız müayinə və müalicə prosedurları həyata keçirilir - AKSİYA
 6 yaşlı pasiyent üzərində cərrahi əməliyyat uğurla icra edilib   
İcbari Tibbi Sığorta üzrə Dövlət Agentliyi İctimaiyyətlə əlaqələr şöbəsinə işçi axtarılır
 Naftalanda “Zirvələrə yüksələn zərif insan ömrü” adlı tədbir keçirilib   
Kardioloq Fikrət Sadıqzadə ürək çatışmazlığından vəfat edib  
Gözlərə nur bəxş edən fədakar həkim
 TƏBİB Daxili nəzarət və monitorinq departamentinin Monitorinq şöbəsinə işçi axtarır   
 Sumqayıt Tibb Mərkəzini seçən həkimlərin sayı artır   
 Ümumdünya Hemofiliya Günü ilə əlaqədar Dövlət Tibbi-Sosial Ekspertiza və Reabilitasiya Agentliyində qanvermə aksiyası keçirilib   
Dünya liderlərini bir araya gətirən