Qəhvəni bişdikdən sonra kağız süzgəcdən keçirin. Həkim Sergey Aqapkin bunu qəhvə hazırlamaq üçün ən faydalı üsul adlandırıb.
Aztibb.az tver-portal.ru-ya istinadən xəbər verir ki, həkimin fikrincə, insan sağlamlığı üçün süd və şəkərsiz içki içmək daha məsləhətlidir.
Qəhvə zərərdən daha faydalıdır, həkim vurğulayıb. O, qeyd edib ki, bu içki qan damarlarına müsbət təsir edir, qaraciyər xərçənginin inkişaf riskini, infarkt və insult riskini azaldır. Bununla belə, qəhvənin faydalı xüsusiyyətləri südsüz və şəkərsiz içildikdə əldə edilir.
Həkimi Sergey Aqapkin qəhvənin acqarına içilməsini faydalı hesab edib. Acqarına qəhvə içmək qəbizliyi olan insanlara mədə-bağırsaq hərəkətliliyini stimullaşdırmağa kömək edir. Odur ki içkinin acqarına istifadə edilməsi, əksinə, bir çox insan üçün faydalıdır.