Qida, tütün və içki istehsalında artım olub
15.09.2021 18:23

2021-ci ilin yanvar-avqust ayları ilə müqayisədə cari ilin müvafiq dövründə tütün məmulatlarının istehsalında 55,1 faiz, qida məhsullarının istehsalında 6,2 faiz, içki istehsalında isə 2,9 faiz artım müşahidə olunub.

 

Dövlət Statistika Komitəsindən Aztibb.az-a bildirilib ki, bu sahələrin əsas məhsullarından qənd və şəkər tozunun istehsalı 55,2 faiz, kərə yağının istehsalı 4,9 faiz, kolbasa məmulatlarının istehsalı 1,9 faiz artıb, duru bitki yağlarının istehsalı 1,7 faiz, marqarin istehsalı isə 6,1 faiz azalıb.

ÇOX OXUNANLAR
 Gənc həkim Samux Rayon Mərkəzi Xəstəxanasında işə başlayıb   
 Xalq yazıçısı Çingiz Abdullayev Mərkəzi Gömrük Hospitaldan evə buraxılıb
Pediatr Sevil Orucovanın məqaləsi:
Tibb üzrə fəlsəfə doktoru Yazgül Abdıyevanı 50 illik yubileyi münasibətilə təbrik edirik!
 Qaranlığa qalib gələn təbib - Rəşad Mahmudov yazır...   
 6 yaşlı pasiyent üzərində cərrahi əməliyyat uğurla icra edilib   
Autizmdən əziyyət çəkən uşaqlar üçün təmənnasız müayinə və müalicə prosedurları həyata keçirilir - AKSİYA
İcbari Tibbi Sığorta üzrə Dövlət Agentliyi İctimaiyyətlə əlaqələr şöbəsinə işçi axtarılır
 Naftalanda “Zirvələrə yüksələn zərif insan ömrü” adlı tədbir keçirilib   
Maarifləndirici tədbir: “Məişət zorakılığına yox deyək!” 
Elmi-Tədqiqat Pediatriya İnstitutunda akademik Zərifə Əliyevaya həsr olunan konfrans keçirilib
Gözlərə nur bəxş edən fədakar həkim
Kardioloq Fikrət Sadıqzadə ürək çatışmazlığından vəfat edib